هدف غرب از حمله نظامی به سوریه
ایران اکونومیست: نویسنده سرشناس مصری در مطلبی با اشاره به هیاهوی کنونی درباره وقوع جنگ احتمالی علیه سوریه هدف اصلی آن را حزب الله و تغییرات گسترده در منطقه و نظام جهانی برشمرده است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از شبکه المنار، محمد حسنین هیکل در مطلبی با عنوان "هدف از تهدیدات علیه سوریه حزب الله است" بیان کرد: همه انتظار حمله نظامی غرب و آمریکا ضد سوریه را می کشند و همه در انتظار زمان آن هستند.همه می دانند که سوریه به هدف تجاوز جدید غرب وآمریکا تبدیل شده است.پس از افغانستان طالبان و عراق صدام هم اکنون نوبت به سوریه مقاوم رسیده است.

وی می نویسد: نباید باور کرد که آمریکا به بهانه حمایت از حقوق بشر و حمایت از انسان های بی گناه قصد حمله نظامی به سوریه را دارد زیرا قبلا نیز در سوریه تعداد زیادی کشته شده اند.امروز شاهد نسخه تعدیل شده کاندولیزا رایس وزیر خارجه اسبق آمریکا درباره خاورمیانه هستیم.

هیکل می افزاید: اگر حمایت روس ها، ایرانی ها و حزب الله لبنان نبود به طور حتم نظام سوریه بسیاری از مناطق استراتژیک را از دست می داد.نیروهای حزب الله موازنه قوا را به شکل عجیبی در سوریه بر هم زدند از جمله آن می توان به پایداری بی نظیر آنها در فرودگاه منگ، مناطق مختلف حلب، حومه لاذقیه و نبرد سپر پایتخت اشاره کرد.

وی نوشت: عملیات در حومه دمشق به طور محرمانه آغاز شد و همانند جنگ القصیر با تبلیغات رسانه ای همراه نبود و این عاملی برای موفقیت این عملیات و وارد آمدن ضربات سنگین به تروریست ها بود. نیروهای بندر بن سلطان و عروسک آمریکایی ها در حال فروپاشی بودند و باید چاره ای اندیشیده می شد که سناریوی سلاح شیمیایی مطرح شد اما هدف حمله به نیرویی که موازنه قوا را بر هم زد یعنی حزب الله و هدف برقراری توازن قبل از نشست ژنو است.

هیکل بیان کرد: معادله بسیار ساده است اگر بازوی اصلی نظام سوریه قطع شود این نظام پابرجا نمی مانند و بقیه طرح سلطه بر منطقه اجرایی خواهد شد
وی می نویسد: امروز  اسرائیل تهدید می شود، رژیم های حوزه خلیج فارس امنیتی ندارند، مقادیر زیادی نفت در منطقه کشف شده است به ویژه در سواحل فلسطین، لبنان و لاذقیه در سوریه است و این عاملی برای لشگرکشی غرب در دریای مدیترانه و به راه انداختن جنگی  دیگر است.

هیکل می افزاید: جنگ حتمی است اما زمان آن مشخص نیست. به تاخیر انداختن جنگ از سوی آمریکا و غرب خدعه نیست بلکه به منظور دادن فرصت بیشتر به نیروهای متجاوز است و آن هم نه به سبب احترام به افکار عمومی بلکه برای تمرکز صحیح این نیروهاست زیرا افکار عمومی نزد غرب جایی ندارند.

وی بیان کرد: هنگامی که ساعت صفر شروع شود حمله با صدها موشک دور برد به فرودگاه ها، پایگاه و پادگان های نظامی و انبارهای استراتژیک ارتش سوریه آغاز می شود و هدف قرار گرفتن بشار اسد بعید نیست.این همزمان با پیشروی هزاران فرد مسلح از اردن است که به خوبی آموزش دیده اند و هدفشان رسیدن به دمشق از راه درعا است.همچنین نیروهایی از ترکیه به سوی حلب، ادلب، لاذقیه می رسند. در این میان از فرزند نامشروع آمریکا یعنی اسرائیل که در سال 2006 زخم خورده است نیز نباید غافل بود.

هیکل در پایان می نویسد: جنگ با موشک آغاز می شود و با تغییر خاورمیانه و حتی نظام جهانی به پایان می رسد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : چهار شنبه 13 شهريور 1392
شاه کلیدهایی برای خوب حرف زدن

تیتر : شاه كليد هاي حرف زدن
خلاصه : شش کلمه تاثیرگذار وجود دارد که کسانی که علاقه مند به کارهایی مثل بازاریابی و ارتباطات هستند باید چگونگی استفاده از آنها را یاد بگیرند.
متن کل خبر : این ۶ کلمه عبارت اند از: «چه، چه کسی، کجا، چه وقت، چرا و چگونه»؛ چه در تجارت و چه در موقعیت های شخصی، جواب دادن به این سوالات می تواند وضوح، اختصار، اهمیت و تاثیرگذاری را به روابط شفاهی یا مکاتبه ای شما اضافه کند. این تکنیک برای سخنرانی ها، معرفی ها، آگهی های کوتاه و مختصر رادیویی و تلویزیونی و حتی در مکالمه های شخصی می تواند استفاده شود. برای استفاده از این تکنیک باید این گونه عمل کنید:
قبل از هر نوع ارتباطی باید به این کلمه های پرسشی جواب دهید؛ مثلا، چه چیزی را می خواهید توضیح دهید؟ برای چه کسانی؟ کجا و در چه موقعیتی (شغلی یا شخصی) چرا؟ (که باعث روشنی و اختصار و اهمیت توضیح تان می شود) و چگونه؟
این یک واقعیت است که همه ما ظرفیت توجه کردن و گوش دادن کمی داریم. پس این بر عهده شماست که با درست جواب دادن به این سوالات بتوانید شنوندگان تان را علاقه مند نگه دارید و به خاطر داشته باشید تنها اینکه موضوع صحبت شما برای خودتان جذاب است لزوما برای شنوندگان تان این گونه نیست. برای همه ما این اتفاق افتاده است که به حرف های کسی گوش داده ایم که بسیار بی هدف، پریشان و غیرجدی صحبت کرده است و همه ما هم حداقل یک بار دچار چنین وضعیتی در سخنرانی ها و مکالمه های مان شده ایم. این تکنیک برای پیدا کردن هدف سخنرانی و مکالمه به واسطه پرسیدن سوال «چرا» بسیار موثر است و حتی بسیاری وقت ها در مکالمه های شخصی برای پیدا کردن موضوعی دوطرفه می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
باید توجه داشته باشید که تنها توضیح دادن موضوع مورد سخنرانی تان برای برقرار کردن ارتباط با شنوندگان تان کافی نیست بلکه باید اول با موضوع مورد نظرتان ارتباط برقرار کنید. استفاده از این تکنیک چه در موقعیت های تجاری و چه شخصی می تواند کمک کند تا شما مکالمه ای به مراتب تاثیرگذار داشته باشید. شنوندگان خودتان را علاقه مند نگه دارید و در کوتاه ترین مدت پیام های تان را مختصر و مفید به افراد بیشتری منتقل کنید.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 30 تير 1392
چگونه قبل از حرف زدن فکر کنیم
چگونه قبل از حرف زدن فکر کنیم

امكان دارد كه برای همه ما در مرحله ای ز زندگی و یا در برخی از مراودات این اتفاق رخ دهد خصوصا كه غالبا این اتفاق زمانی می‌افتد كه ما خیلی سریع در یك فضای استرس آور و یا در طی درگیری و مواجه با افراد به پاسخگویی می‌پردازیم....

اول فكر كن؛ بعد حرف بزن

یكی از مهمترین و بدیهی ترین جنبه‌های زندگی ما انسانها توانایی ایجاد تعامل از طریق صحبت كردن است. البته نیازی نیست كه قبل از اینكه حرف بزنیم درباره اینكه چه می‌خواهیم بگوییم به طراحی و سازمان بندی شرایط و نحوه بیان خود بپردازیم. چرا كه معمولا برای ما چندان مطلوب نیست كه وسواس و بررسی زیادی بر روی عملكرد خود داشته باشیم چون این نحوه عملكرد بیشترمانع از برقراری یك رابطه موثر می شود تا حفظ یك ارتباط. اما از طرف دیگر برخی از افراد دایما در حال مرور رفتار و گفتار خود بوده و لذا در نتیجه این بررسی افراطی دچار احساس گناه و پشیمانی می شوند كه چرا این گونه گقتند؟ چرا این حرف را زدند؟ چرا این گونه جواب ندادند ؟ و ...

البته امكان دارد كه برای همه ما در مرحله ای ز زندگی و یا در برخی از مراودات این اتفاق رخ دهد خصوصا كه غالبا این اتفاق زمانی می‌افتد كه ما خیلی سریع در یك فضای استرس آور و یا در طی درگیری و مواجه با افراد به پاسخگویی می‌پردازیم. تشخیص اینكه ما در هر موقعیتی چگونه باید صحبت كنیم و چه بگوییم، یك درك و فهم مهم است.

 

هدف این است كه بفهمیم چه زمانی باید روان و طبیعی حرف بزنیم، چه زمانی باید قبل از حرف زدن فكر كنیم و چه زمانی نباید اصلا حرف زد. برای رسیدن به این مرحله این توصیه ها را در نظر داشته باشید:

-خودتان را ببینید. دقت كنید كه چه موقع این اتفاق می‌افتد. چه شرایطی باعث می‌شود كه شما حرفی بزنید كه بعدا آرزو می‌كنید كاش طور دیگری می‌گفتید. آیا این اتفاق غالبا با یك نفر یا در یك گروهی از مردم اتفاق می‌افتد؟ سعی كنید یك الگو پیدا كنید.

 

- موقعیت و شرایط‌تان را درك كنید. وقتی كه فهمیدید چه شرایطی باعث این اتفاق می‌شود تلاش كنید كه در این دست موقعیتها به نحوه رفتار و گفتار خود توجه جدی تری داشته باشید و حتی در صورت امكان قبل از قرار گرفتن در این دست شرایط، خودتان را آماده كنید.

 

- مكالمه را در نظر بگیرید. حال كه متوجه شدید در یكی از آن موقعیت ها قرار دارید، هدف شما باید پردازش اطلاعات باشد. اغلب زمانی كه به طور مناسب پاسخ نمی دهید به این دلیل است كه به طور كامل و واضح نمی‌دانیم كه باید چه بگوییم؟ الان زمان آن فرا رسیده است كه عقب بنشینید و به آنچه كه در اطرافتان گفته می شود گوش كنید. بر روی آنچه كه قرار است بگویید متمركز نشوید بلكه فقط گوش كنید. ذهن شما این اطلاعات را در پس زمینه‌اش ضبط خواهد كرد.

 

- به مردم نگاه كنید. چه كسی حرف می‌زند و چطور با هم تعامل می‌كنند؟ برخی افراد خیلی خوب مثال می‌زنند و برخی خوب جمله‌بندی می‌كنند. برخی افراد برای مكالمه با دیگران از زبان بدن و علائم و اشاره‌های چهره خوب استفاده می‌كنند. درحالیكه برخی دیگر پرگویی می‌كنند. اینكه افراد چطور اطلاعات شان را می‌سازند معیار خوبی است از اینكه چطور اطلاعات را كسب می‌كنند.

طرز حرف زدن شما به اندازه آنچه كه می‌خواهید بگویید مهم است. تن صدای شما می‌تواند اشتیاق و صمیمیت شما را منتقل كند و یا بیانگر طعنه و سرزنش شما باشد و حتی ممكن است باعث شود كه پیام گفتار شما به غلط فهمیده شود

-پاسخ‌ها را فرمول‌بندی كنید. گزینه‌های خود را هم در نظر بگیرید. راههای مختلفی برای گفتن یك مساله وجود دارد و حالا هدف شما پیدا كردن بهترین روش رساندن آن چیزی است كه می‌خواهید بگویید، بطوریكه تاثیر مثبت داشته باشد. تعامل در درجه اول تابعی از گیرنده‌ است لذا شما باید با در نظر گرفتن شنوندگان تان به تعامل بپردازید.

 

- اطلاعات را در نظر بگیرید. آیا آنچه كه می‌خواهید بگویید موثر، الزامی، دقیق، بموقع و مناسب است؟ اگر شما فقط به دلیل اینكه دیگران صحبت می‌كنند پاسخ می‌دهید آنگاه ممكن است كه تعامل شما از الگوی ارائه شده فوق تبعیت نكند. اگر اینطور نیست بهتر است عقب بنشینید و فقط به گوش دادن ادامه دهید. شما می‌خواهید حرفی بزنید كه تاثیرگذار باشد نه اینكه فقط چیزی گفته باشید.

 

- واكنش‌ها را بسنجید. آیا اطلاعاتی كه می‌خواهید ارائه دهید طوری فرمول‌بندی شده است كه اثر مثبتی داشته باشد؟ ایجاد یك فضای منفی‌‌گرایانه ایجاد كننده شكست تعامل و گفتگوست. به نحوه بازخورد شنونده‌ها دقت كنید. خراب كردن توانایی تعامل نزد مردم تنها در یك لحظه اتفاق می‌افتد.


اول فكر كن؛ بعد حرف بزن

- مراقب تن صدایتان باشید. طرز حرف زدن شما به اندازه آنچه كه می‌خواهید بگویید مهم است. تن صدای شما می‌تواند اشتیاق و صمیمیت شما را منتقل كند و یا بیانگر طعنه و سرزنش شما باشد و حتی ممكن است باعث شود كه پیام گفتار شما به غلط فهمیده شود.

 

- تعامل داشته باشد. شما اكنون می‌دانید چه می‌خواهید بگویید. الگوی درست چیست؟ چطور آنرا بگویید و چطور به طور موثر واكنش نشان دهید؟ منتظر یك فرصت خوب برای شروع حرف زدن باشید. معمولا قطع كردن حرف دیگران كار خوبی نیست اما گاهی این كار خود یك روش مناسب است.

 

- مرحله (بند) اول را تكرار كنید. وقتیكه حرف می‌زنید، آنچه را می‌خواهید بگویید در نظر بگیرید و روی واكنش دیگران دقت و توجه داشته باشید. با گذشت زمان، شما پیشرفت می‌كنید و دیگر بعد از برقراری یك تعامل ساده دایما در عذاب وجدان و بررسی موقعیت نخواهید بود.


تبیان


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 30 تير 1392
دوازده تکنیک قرآنی برای خوب حرف زدن

دوازده تکنیک قرآنی برای خوب حرف زدن

حجت الاسلام قرائتی: 

 

1-باید آگاهانه باشد ( لا تَقْفُ ما لَیْسَ لَکَ بِهِ عِلْمٌ‏) پشت سر کلمه ای نروید که علم ندارد.چیزی که نمیداند رهایش کنید.

2- نرم باشد (قَوْلاً لَّیِّناً) ، زبانش تیغ نداشته باشد.

3- حرفی که میزند خودش هم عمل کند (لِمَ تَقُولُونَ مِالا تَفْعَلُونَ) عمل کردن به این معنا نیست که تمام حرف ها را عمل کند، حداقل موردی عمل کند
مثلا اگر شخصی میخواهد نماز شب خوان باشد حتما نباید هر شب نماز شب بخواند ولی گاهی نمازشب بخواند.

 
4- منصفانه باشد ( وَإِذَا قُلْتُمْفَاعْدِلُوا) با انصاف حرف زند. اگر انتقادی انجام می شود آن شخص را له نکنیم و یا اگر تعریفی انجام میدهیم تا خدا بالایش نبریم. افراط و تفریط نکنیم.اعتدال داشته باشیم.

5- حرفمان مستند باشد (قَوْلًا سَدِیدًا) منطقی حرف بزنیم.

6- ساده حرف بزنیم (قَوْلاً مَّیْسُورًا) پیچیده حرف زدن هنر نیست.روان حرف بزنیم.

7- کلام رسا باشد (قَوْلاً بَلِیغًا) حرف را همه بفهمند و مطلب مبهم نباشد.

8- زیبا باشد  (قولوللناس حسنا) باهمه خوب صحبت کند و فرق قائل نباشد.

9- بهترین کلمات را انتخاب کنیم (یَقُولُ الَّتی هِیَ اَحْسَن) هر چیزی در جای خودش خوب است، زهرمار در دهان مار خوب است ولی در بیرون زهر است .آب دهان انسان در دهان انسان خوب است ولی در بیرون از دهان، توهین بحساب می آید. هر انگشتی در جای خودش، کارش عالی است. پس بهترین حرف را بزنید.

10-اصطلاح جدید از خودتان بکار نبرید (قولا معروفا) هنگام حرف زدن حرف های جدید از خودتان درست نکنید.و از کلمات عرفی استفاده کنید.

11- همدیگر را با لقب خوب صدا بزنیم  (قولاً کریماً) برای همدیگر احترام قائل باشیم مخصوصا بین فرزند و پدر بسیار مهم است که فرزند پدر را با نام نیک صدا کند و پدر هم همینگونه باشد.

12-حرف زدن در جامعه خوب باشد تا بهشتی شویم (هدو الی الطیب من القول)اگر در جامعه حرف زدن خوب باشد ، ان جامعه بهشتی است .در جامعه بهشتی (الا قیلا سلاما سلاما) رواج دارد.ولی اگر در جامعه ای فحش باشد آن جامعه وارد جهنم می شود


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 30 تير 1392
خودروی پیشرفته نظامی

گروه www.taknaz.ir
پنتاگون، مناقصه‌ای برای ساخت خودروهای نظامی تاکتیکی برگزار کرده که هم قابلیت پرواز داشته باشد و هم بتواند با سرعت زیاد در جاده حرکت کند. یک شرکت تگزاسی هم خودرویی 4نفره را طراحی کرده که می‌تواند در کمتر از 1 دقیقه آماده پرواز شود.

ارتش ایالات متحده مناقصه‌ای را برای ساخت یک خودروی تاکتیکی آغاز کرده که بتواند تحت برنامه ترنسفورمر دارپا (دارپا، شاخه تحقیقاتی پنتاگون است) روی زمین حرکت کرده و در عین حال به پرواز هم دربیاید. به تازگی، شرکت ای.وی.ایکس ایرکرافت در تگزاس طرح جنگنده‌های OH-58 Kiowa را پیشنهاد داده که با تجهیز به ملخ‌های هم‌محور و پره‌های مجرایی، نیازهای پیش‌آهنگ هوایی ارتش آمریکا را تامین می‌کند.

 

گروه www.taknaz.ir
به گزارش اویشن‌ویک، این خودرو با ظرفیت 4 سرنشین می‌تواند باری به وزن 471 کیلوگرم را حمل کند و با استفاده از پره‌های مجرایی که هوا را مکیده و به پشت خودرو پرتاب می‌کنند، به سرعت 225 کیلومتر بر ساعت روی جاده برسد. سرعت این وسیله در هوا نیز به 130 کیلومتر بر ساعت می‌رسد و می‌تواند به صورت عمودی از زمین بلند شود. با یک باک پر از سوخت، این خودرو می‌تواند تا 402 کیلومتر حرکت کند.

تبدیل وضعیت خودرو برای حرکت از روی زمین به آسمان یا بالعکس، نزدیک به 60 ثانیه طول می‌کشد که بخش عمده آن برای باز شدن ملخ‌ها صرف می‌شود اما این موضوع که آیا این طراحی باید به اندازه کافی سبک باشد تا بتواند به آسانی به پرواز دربیاید یا به اندازه کافی محکم باشد تا به عنوان یک خودروی نظامی کاربردی استفاده شود، هنوز هم به صورت سوال باقی مانده است.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 30 تير 1392
زمینگیر شدن کاوشگر آمریکایی در مریخ

آژانس فضایی آمریکا نبرد برای آزادسازی کاوشگر محبوب خود اسپیریت از دام ماسه های سرخ مریخی را پایان داد و شکست خود را پذیرفت تا این کاوشگر ۶ ساله برای همیشه در میان خاک مریخ بماند.

این کاوشگر در ماه می سال گذشته در ماسه های نرم و سرخ رنگ مریخ به دام افتاد و تمامی تلاشها برای خلاصی آن از میان ماسه ها با شکست مواجه شد.

ناسا اعلام کرد اسپیریت که در حدود ۶ سال پیش بر روی سیاره سرخ فرود آمده است، باقی مانده عمر خود را به عنوان یک ایستگاه ثابت علمی مریخی سپری خواهد کرد.

این ربات زمین شناس تا کنون هزاران تصویر را به ثبت رسانده و هزاران مدرک مختلف را از سنگهای مریخی جمع آوری کرده تا گذشته مرطوب و پر حرارت مریخ را نمایان سازد.

"داگ مکیسشن" مدیر برنامه های کاوشگر مریخ در ناسا می گوید: "اسپیریت با یکی از وحشتناک ترین کابوسهای یک بازیکن گلف مواجه شده است، دامی از شن که با صدها ضربه نیز نمی تواند توپ را از آن خارج کند. اما امروز روزی نیست که به سوگواری اسپیریت بنشینیم زیرا این کاوشگر به همکاری خود در مطالعات علمی ادامه خواهد داد."

● خوابی مثل خواب یک خرس قطبی

مخمصه ای که اسپیریت گرفتار آن شده است ناشی از گیر کردن و اختلال دو چرخ از ۶ چرخ آن بوده است و اکنون ناسا بدون پافشاری بیش از حد، پذیرفته است که تلاشهای آینده برای رهایی اسپیریت از دام خاک نرم مریخ بیهوده خواهد بود. در عوض گروه هدایت کننده پروژه اسپیریت بر روی حرکت دادن کاوشگر به شکلی که در طول ماه های زمستانی در پیش روی مریخ بیشترین نور خورشید بر روی صفحات خورشیدی آن بتابد تمرکز کرده اند. مهندسان در تلاشند کاوشگر را به صورت متناوب به عقب و جلو حرکت دهند تا اسپیریت در موقعیت مناسب قرار گیرد.

از سویی دیگر انرژی باقی مانده در باطری های اسپیریت به اندازه ای است که این کاوشگر در اوایل ماه آوریل به خواب زمستانی خواهد رفت و تا اوایل آگوست و سپتامبر در همین موقعیت باقی خواهد ماند.

"جان کالاس" مدیر پروژه اسپیریت می گوید: اسپیریت مانند یک خرس قطبی به خواب زمستانی خواهد رفت و برای چندین ماه غیر فعال خواهد شد.

به همین دلیل از هم اکنون باید برای مدتی که هیچ نشانه ای از کاوشگر دریافت نخواهد شد خود را آماده کنیم.

به دور از تمامی ناراحتی های ناشی از اسارت اسپیریت، "استیو اسکوایرز" از ناسا توضیحاتی را در رابطه با شگفتی هایی که در توانایی های این کاوشگر در حالت ساکن وجود خواهد داشت سخن می گوید.

به گفته وی سیگنالهای دریافت شده از اسپیریت ساکن را می توان با دقتی بسیار بالا ردیابی کرد تا حرکات مریخی را بر روی کاوشگر درک کرد، به این شکل می توان دریافت آیا این سیاره از هسته ای جامد یا مایع برخوردار است، اطلاعاتی که دانشمندان می توانند از آن بری درک بهتر از تاریخچه مغناطیسی سیاره استفاده کنند.

وی معتقد است این دانشی کاملا جدید است که در گذشته هرگز مورد استفاده قرار نگرفته بود. اسپیریت یکی از دو کاوشگری است که ناسا در ژانویه سال ۲۰۰۴ بر روی سیاره مریخ فرود آورد. آپارچونیتی، دومین کاوشگر ناسا همچنان به صورت آزادانه به گشت و گذار خود در مریخ ادامه می دهد.

مطالعات اسپیریت بر روی حفره ۱۷۰ کیلومتری "گوسف" در نیم کره جنوبی مریخ نشانه هایی را از گذشته پر آب مریخ آشکار کرده است.

بر اساس گزارش بی بی سی، اسپیریت تنها ۲.۵ کیلومتر از سفر اکتشافی خود را طی کرده بود که موفق به یافتن صخره هایی شد که در معرض شدید آب قرار گرفته بودند.

سازمان ناسا تا کنون بیش از ۹۰۰ میلیون دلار را صرف برنامه کاوشگران مریخی خود کرده است و در حال حاضر نیز سالانه ۲۰ میلیون دلار به منظور تامین هزینه های این پروژه خرج می کند.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : شنبه 22 تير 1392
خودروی لادا ساخت کشور روسیه

تحول در خودروی لادا

انقلاب لادا!

احتمالاً شما هم زمانی که نام "لادا" را می‌شنوید، به یاد مدل‌هایی مثل Lada 1500 می‌افتید؛ مدلی که بین سال‌های 1980 و 2012 تولید می‌شد و به تعداد محدودی نیز وارد کشورمان شد! لادا به تولید محصولات از رده خارج شهرت دارد، اما به نظر می‌رسد "استیو ماتین" (Steve Matin) مدیر طراحی خودروسازی لادا قصد دارد تا انقلابی در طراحی خودروهای این شرکت روسی به پا کند؛ انقلابی که از تغییر و تحولات طرح‌های شرکت کره‌ای کیا الهام گرفته است.

انقلاب لادا!

همان‌طور که اشاره شد،خودروهای لادا به قدیمی و بی‌روح بودن شهرت دارند، "نیوا 4x4"مثال بارز این دست طراحی‌ها است که تقریباً طی 37 سال هیچ تغییری نکرده است. "ماتین" در مصاحبه‌ای که با وب‌سایت "AutoNews" داشت، بیان کرد: "ذهنیتی که در رابطه با لادا شکل گرفته، در حال تغییر است. در آینده طرح‌های متحولی را خواهید دید که به کلی این ذهنیت منفی در رابطه با برند لادا را از بین خواهد برد". در حال حاضر تنها راهی که می‌توان از آن برای تصور کردن ظاهر خودروهای انقلابی لادا کمک گرفت، نگاه کردن به مدل کانسپت "X-Ray 2012" است.

انقلاب لادا!
انقلاب لادا! انقلاب لادا!
انقلاب لادا!

طراح 48 ساله این شرکت روسی کار خود را به عنوان طراح در کمپانی مرسدس-بنز آغاز کرد و پس از آن بین سال‌های 2005 و 2009 به عنوان مدیر ارشد طراحی در کمپانی ولوو مشغول به کار شد. طراح انگلیسی از سال 2011 نیز سمت مدیر گروه طراحی خودروسازی لادا را بدست آورد. "ماتین" معتقد است که روس‌ها به داشتن خودروهای بزرگ بیش‌تر علاقه دارند، پس در آینده شاهد مد نظر قرار گرفتن سلیقه روس‌ها در کنار سادگی طرح‌های آینده تولیدات لادا خواهیم بود. خبرها حاکی از آن است که این خودروساز روسی برنامه‌ای برای معرفی و تولید یک مدل کراس‌اوور و یک شاسی بلند در سال 2016 دارد. به نظر شما لادا می‌تواند همانند کیا به رقابت با برند‌های مطرح دنیا بپردازد؟


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : شنبه 22 تير 1392
جزیره سرخ مریخی

این سنگ سرخ رنگ که "جزیره مارکت" نام دارد توسط کاوشگر آپارچونیتی مورد آزمایش و نمونه برداری قرار گرفته و نتایج نشان داده این سنگ از اعماق پوسته مریخ نشات گرفته است.

نکته جالب توجه در این تصویر، رنگ واقعی تکه ای از مریخ است که طی سه دوره نور دهی متفاوت توسط دوربین پانورامای آپارچونیتی و در "سل" یا روز مریخی ۲۱۱۷ یا ۶ ژانویه زمینی به ثبت رسیده است


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : شنبه 22 تير 1392
مدرن ترین سیستم فضا پیماها

درن ترین سیستم فضاپیماها

نسل بعدی فضاپیماهای ناسا، ایمن ترین سیستم نجات فضانورد را دارا خواهد بود. این سیستم مدرن ترین نسخه از سیستم قابل اعتماد آپولوست. سیستم پرتاب نجات Orion همانند آپولو به سرعت کپسول سرنشین را از نوک راکت آرس (Ares-I) جدا می کند همچنین حتی اگر در صفحه پرتاب و یا در طول مسیر صعود به مدار شرایط اضطراری پیش آید، عمل خواهد نمود.

همانطور که مهندسین ناسا در حال کار بر روی سیستم پرتاب نجات Orion هستند، تیم دیگری از ناسا مشغول  تحقیق بر روی یک سیستم پرتاب ضمنی دیگر است.

این سیستم جایگزین که با نام MLAS یا "سیستم پرتاب نجات مکس" خوانده می شود در 8 جولای به طور موفقیت آمیزی مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش در یک صفحه پرتاب نجات مشابه سازی شده در مجمع پرواز والوپس ناسا واقع در جزیره والوپس به انجام رسید.

آزمایش بدون خلبان قسمتی از ارزیابی NESC (مرکز مهندسی و امنیت ناسا) بر روی پتانسیل سیستم پرتاب نجات جایگزین بود که می تواند برای فضاپیمای خلبان دار در آینده مورد استفاده قرار گیرد. اولین نمونه در بررسی تجهیزات به منظور جداسازی ایمن یک فضاپیما و سرنشین آن از یک راکت منحرف شده، به کار رفت. هدف اولیه از آزمایش MLAS آماده سازی نیروی کاری ناسا با تجهیزات اضافی در پرواز آزمایشی فضاپیما بود، که خود این تجربه نیز در تلاش های آینده آژانس در زمینه طراحی، بهینه سازی و آزمایش فضاپیماها مفید خواهد بود.

 

فرم گلوله شکل MLAS جایگزین سیستم نجات Orion نخواهد شد.

"برنامه صور فلکی" ناسا سه سال است که در حال طراحی وسیله تحقیقاتی سرنشین دار Orion و وسیله پرتاب Ares می باشد. اینها بشر را دوباره به ماه خواهند فرستاد؛ اما این بار برای زندگی کردن و کار کردن! طراحی های فضاپیما بر اصول تکنیکی ای پایه ریزی شده است که در طول برنامه های آپولو و شاتل فضایی برنامه ریزی شده بود. سیستم پرتاب نجات Orion روشی را فراهم می آورد تا اگر در زمانی که روی صفحه پرتاب قرار گرفته و یا در طول صعود به مدار زمین می باشد دچار وضعیت اضطراری شد سرنشین خود را از خطر برهاند.

MLAS جذابیت های بالقوه ای دارد به دلیل اینکه فرضیه علمی آن طوری طراحی شد تا: مزایای اجرای آیرودینامیک داشته باشد، وزن کمی داشته باشد و بر روی سفینه های فضایی به طور نسبتاً آسانی قابل نصب و استفاده باشد.

اطلاعات به دست آمده از آزمایشات MLAS از راه های محتلفی به پروژه Orion کمک می کند.

MLAS اولین نمایش سیستم پرتاب نجات در این سایز و این کلاس وزنی است که  قابل نصب روی یک وسیله می باشد.و نیز اولین تلاش برای به دست آوردن داده های مربوط به انرژی صوتی در هوا و با مقیاس کامل می باشد. (این داده ها همان صدای مضری است که درنتیجه حرکت کپسول با سرعت بسیار بالا در هوا به وجود می آید.)

همچنین در زمینه جداسازی مدول سرنشین دار، اولین ساختار کامل و ظریف به شمار می آید و داده های جهت یابی و آیرودینامیک را با هم جمع بندی می کند. به علاوه اطلاعات به دست آمده از چتر نجات نیز ابزارها و تنیک هایی را برای ارتقاء سیستم چتر نجات Orion فراهم خواهد ساخت.

منبع : سایت نجوم ایران

بر روی MLAS صفحات متحرکی نصب شده که شبیه به  باله ای اصلی است. گرچه اینها بسیار ارزان قیمت است ولی کارآیی آنها مانند نمونه اصلی است. وزن این وسیله بیش از 86520 کیلوگرم و ارتفاع آن 33 پا و 5 اینچ (2/10 متر) می باشد. اعتبار تصویر: ناسا/سین اسمیت.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : شنبه 22 تير 1392
حیات در فضا


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : شنبه 22 تير 1392